Home Rady a Návody Jaký zvolit gril na kuřata? Elektrický či plynový?

Jaký zvolit gril na kuřata? Elektrický či plynový?

0

Kuře na sto způsobů je nyní aktuální. Lidé tento druh masa vyhledávají především díky své jemné chuti, variabilitě a rychlé přípravě. Kdo by nemiloval pořádně opečené masíčko s křupavou kůrčičkou? Jen málokdo mu odolá. Pokud přemýšlíte, že obohatíte svou restauraci či bistro o gril na kuřata, rádi bychom vám poradili, pro který z nich se rozhodnout.

Grilované kuře milujeme všichni

Kuře se připravuje na spoustu způsobů. Oblíbené jsou jak stripsy, tak i grilovaná křidélka. Ovšem tyto fastfoodové variace se lidem brzy přejí, a tak je dobré přijít s novým nápadem. Mohou to být vynikající špízy, ale také celé kuře připravené ve speciálním grilu. Takové kvalitně propečené kuřátko, uvnitř šťavnaté s neodolatelnou kůrčičkou si lidé jistě zamilují. Pokud přemýšlíte, jaký gril zvolit do své gastro provozovny nebo klidně i domů, poradíme vám před jeho výběrem.

Elektrický nebo plynový

Nejmenší gril můžete koupit na šest kuřátek. Největší na třicet kuřat. Výběr je tedy široký a záleží na tom, kde jej budete používat. V restauraci? Bistru? Domácnosti? Výkonné budou oba, ať už plynový gril, ale i elektrický gril na kuřata. Elektrický připraví jak kuřata, tak i jiná masa nebo zeleninu na zdravější způsob.

Plynový gril na kuřata bude mít o mnohem vyšší výkon, ale lze jej lépe korigovat. Opravdoví gurmáni, kteří si v tomhle směru libují, vám mohou potvrdit, že kuře grilované na plynovém grilu, má o něco výraznější chuť. Obecně řečeno a zkráceno – pokud budete připravovat řízečky ve fritéze, vždy budou šťavnatější a z trouby budou o něco sušší, ale za to zdravější. Jedno ovšem zůstává neměnné, a to je chuť hotového kuřete, které v kdejaké běžné troubě nepřipravíte. Věřte tomu, že se k vám rodina či zákazníci budou s radostí a s potěšením vracet.

NO COMMENTS

Exit mobile version